• HORIZONLINE DAKEN, EIGEN PRODUCTIE MAAKT HET PRODUCT UNIEK!

    Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Het in eigen huis ontwikkelde Horizonlinedak bestaat uit aluminium kokerprofielen en veiligheidsglas als dakbedekking. Het dak is leverbaar in 3 modellen, Horizonline Glas, Horizonline Kantel, Horizonline Schuif. De laatste 2 zijn aluminium schoepe/lamellen daken en leverbaar in Antracietkleur. Het glasdak is leverbaar in 3 kleuren (Antracietgrijs, Wit, Gebroken Wit).

Horizonline daken zijn zeer geschikt voor plaatsing aan een woning, en bruikbaar als dak voor uw uitbouw,carport, jacuzzi, zwembad, tuinkamers, overkappingen, veranda, horeca terrassen,prieeltje enz. Ook is ons dak zeer geschikt voor plaatsing in een hoek. Het Horizonline dak is een strak dak wat tevens de mogelijkheid biedt voor verschillende afwerk gootlijsten te kiezen (rond,classic, recht, schuin) Alle daken zijn zeer geschikt om in een hoek te plaatsen waar een uitbouw van een woning is en het grote voordeel is : geen schuine profielen over de muren.

Regenafvoer pijpen hoeven niet door of over het dak te lopen, deze komen direct in de goot en onder het dak kan deze regenafvoer verwijderd worden. Ook tussen 3 muren past dit systeem! Aan alle zijdes kunnen de regenafvoeren komen te vervallen. Het dak heeft dus geen schuine spies nodig en is uit te voeren met vele verschillende zijwanden.

Ook na plaatsing is het nog mogelijk om zonwering, screens of glasschuifwanden te monteren. Net zoals spots, al is het beter om te kiezen deze te monteren bij plaatsen zodat achteraf meerwerk wordt voorkomen. Tevens leveren wij prachtige heater-strips, en van deze modellen komt geen oranjekleurig licht of andere felle straling vanaf.

Wat doen wij:
Wij meten, Maken, Monteren, Stoep/Grondwerk, Stroomvoorziening, Hemelwaterafvoer
Indien gewenst sluiten wij alles aan en wordt het dak gewassen opgeleverd.

PS. In dezelfde kleur profielen als uw dak kunnen wij tevens schuurtjes, pergolas, schuttingen etc.
bouwen. Echt maatwerk dus, en alle leveringen van materiaal uit voorraad!

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m Vr: 10.00-17.00
Zaterdag  : 10.00-16.00
Op afspraak mogelijk

WINKEL/SHOWROOM

Saksenweg 50
5349 AX Oss

0412-402596
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.