Buitenjaloezieën Oss

Buitenjaloezieën waren voorheen eigenlijk alleen van toepassing voor kantoren en bedrijfspanden. Dit soort panden worden vaak voorzien van een koof waar een groot jaloezieën pakket in opgetrokken kan worden. Tegenwoordig is de trend om deze systemen ook in de particuliere woonsector toe te passen.  Wij bieden zowel voor de projectwereld als privé sector buitenjaloezieën. Maar wat is er nu zo aantrekkelijk aan een buitenjaloezie? Een buitenjaloezie heeft onder andere de volgende voordelen:

-Bescherming tegen zonverblinding
Buitenjaloezieën schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af en kunnen altijd door de wendbare lamellen de actuele lichtverhouding aanpassen. De nieuw ontwikkelde DBL-Lamel (Drei Bogen Lamel) ook wel S-Lamel genoemd zorgt er voor dat u geen last meer heeft van de direct instralende zon.
-Rendement
Door de flexibele lichtsturing kunnen de kosten voor verlichting, verwarming en airconditioning verminderd worden (diffuus licht). Tevens is het een goede bijdrage aan het milieu.
-Communicatie
Door het vrije zicht naar buiten en de mogelijkheid tot communicatie met de buitenwereld wordt een mogelijk opgesloten gevoel weggenomen. Het is zo eenvoudig om van de zonwering te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben.
-Multifunctionaliteit
Door de Raffstore systemen van de .XP-serie krijgen de bouwers moderne bouwelementen, die door extra uitvoeringen multifunctioneel uitrustbaar zijn en bieden daardoor een duidelijke meerwaarde. De ook later inzetbare module met insectenhor of textiel screen zorgen voor een zinvolle productverbreding. U heeft ook geen extra buitenliggende montage-inrichtingen nodig. Alles is netjes in de kast ondergebracht en wordt in een tweede loopkamer achter het rolluiklamel geplaatst.

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Roma QUADRO.RS

Roma QUADRO.RS

Buitenjaloezieën ook zakelijk

Buitenjaloezieën ook zakelijk

Roma RONDO.RS

Roma RONDO.RS

Roma inbouw jaloezie

Roma inbouw jaloezie

Buitenjaloezieen

Buitenjaloezieen

Zakelijk onderhoud Buitenjaloezieën

Zakelijk onderhoud Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën dwarsdoorsnede

Buitenjaloezieën dwarsdoorsnede

Buitenjaloezieën dwarsdoorsnede

Buitenjaloezieën dwarsdoorsnede

Roma inbouw jaloezie

Roma inbouw jaloezie

Roma inbouw jaloezie

Roma inbouw jaloezie

Roma RONDO.RS

Roma RONDO.RSSoorten Buitenjaloezieën

Raffstore, deze buitenjaloezie wordt toegepast in een rolluikkast waardoor deze niet alleen eenvoudig (vergeleken met standaard buitenjaloezieën) te monteren is maar ook nog eens harmonieus aansluit op andere producten zoals rolluiken of screens.De aluminium buitenjaloezieën van onze a-merk leveransier Roma zijn er in onvoorstelbaar veel mogelijkheden.

De Roma Buitenjaloezieën zijn leverbaar met 8 verschillende soorten lamellen. Eén type van deze lamellen is de DBL lamel ook wel “S-Lamel” genoemd. Deze gegolfde lamel zorgt er voor dat het licht gelijkmatig verspreid wordt in de ruimte. Hierdoor is weinig toevoeging van kunstlicht nodig. Recent is hier de CDL bijgekomen. Deze lamel is uniek binnen het toepassen van buitenjaloezeën . Het systeem is, waneer afgesloten, volledig zicht dicht. Dit was tot voor kort alleen mogelijk met een bijna onbetaalbaar systeem. Daarnaast is deze buitenjaloezie uit te breiden met optilbeveiliging, waardoor hij inbraak vertragend werkt.
Alustore, dit type buitenjaloezie wordt over het algemeen gebruikt in de projecten wereld waar panden zijn voorzien van een bouwkundige koof. Voor situaties waar u niet beschikt over een koof maar wel graag een buitenjaloezie met bijvoorbeeld staaldraadgeleiding wil, dan hebben wij daar natuurlijk ook een oplossing voor. Lees hiervoor snel verder onder Alustore.

Professionele montage van Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën van merken als Roma en Gardendreams leveren wij heel het jaar door. Wij bieden de volledige service, van advies, inmeten tot monteren. Veel van onze klanten bevinden zich in Oss, Berghem, Heesch, Schaijk, Nistelrode, Haren, Ravenstein. Maar ook in Gelderland en Limburg monteren wij wekelijks Buitenjaloezieën voor zowel de zakelijke als particuliere markt.


Meer weten over onze Buitenjaloezieën?

Kom langs bij ons in de showroom aan de Saksenweg Oss 50 voor vrijblijvend advies voor alle mogelijkheden op het gebied van zonwering en buitenleven. Bekijk hier ook alle producten in het echt!

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m Vr: 10.00-17.00
Zaterdag  : 10.00-16.00
Op afspraak mogelijk

WINKEL/SHOWROOM

Saksenweg 50
5349 AX Oss

0412-402596
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.