• Dealer van topkwaliteit Novoferm garagedeuren

    Wij leveren het complete gamma aan garagadeuren waarbij Kwaliteit en service vanzelfsprekend voorop staan..

Van Hintum zonwering is een trotse dealer van Novoferm garagedeuren. Novoferm bied als enige een garagedeur met thermisch onderbroken deur panelen waardoor je tot wel 70% meer kou buiten houd! Wij leveren het complete gamma aan garagedeuren voor de particuliere markt met onder andere: 

  • Sectionaal deuren
  • Zijwaardse sectionaal deuren
  • Kanteldeur
  • De duoport
  • De alu poort

 
SECTIONAAL DEUR
De sectionaal deur is in verschillende diktes te verkrijgen. Hoe dikker te deur is hoe meer isolatie de deur zal bieden. De sectionaal deur kan worden voorzien van een zijn motor die mee loopt over de geleiding. Dit zorg voor minder geluid en is ruimte besparend

DE DUOPOORT
De duoport is een garagedeur met 2 grote vleugeldeuren die perfect is om met de fiets door heen te gaan. Deze deur is volledig geïsoleerd om de warmte binnen te houden. De deur is uit te breiden met een 3 puntsluiting met dieven pennen tot een volledig verstevigde deur met politie keurmerk voor optimale beveiliging.


WELKOM IN ONZE SHOWROOM
Voor meer vragen of info nodigen wij u uit bij onze showroom voor een vrijblijvend advies gesprek! Ook kunt u de deuren ten alle tijden komen bekijken in onze buitenshowroom.

Garagedeuren en Rolhekken van merken als Novoferm leveren wij heel het jaar door. Wij bieden de volledige service, van advies en inmeten tot montage. Veel van onze klanten bevinden zich in Oss, Berghem, Heesch, Schaijk, Nistelrode, Haren, Ravenstein. Maar ook in Gelderland en Limburg monteren wij geregeld Garagedeuren voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

 

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m Vr: 10.00-17.00
Zaterdag  : 10.00-16.00
Op afspraak mogelijk

WINKEL/SHOWROOM

Saksenweg 50
5349 AX Oss

0412-402596
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.