• Zakelijkslide2
    Binnenzonwering

    Binnenzonwering biedt u een flexibele oplossing op maat.

Binnenzonwering zakelijk

Van Hintum Zonwering B.V. plaatst, onderhoudt en repareert op dagelijkse basis binnenzonwering van bedrijven in heel provincie Noord-Brabant én daarbuiten. Dit onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van uw binnen zonwering jarenlang uw medewerkers optimaal laat presteren. Het belang van goed werkende zonwering met betrekking tot productiviteit van uw medewerkers wordt keer op keer bevestigd. Het niet bezig zijn met het bedienen van de zonwering of geïrriteerd raken door de schijnende zon creëert een plezierige werkomgeving voor al uw medewerkers.

Onderhoud
Binnen het domein onderhoud heeft Van Hintum Zonwering B.V. dagelijks te maken met verschillende vormen van onderhoud. Het stofvrij maken van zonwering, het smeren van bewegende onderdelen en het vervangen van kleine onderdelen zijn werkzaamheden die op locatie uitgevoerd worden, zonder uw medewerkers te storen.

Reparaties
Bij grotere reparaties wordt uw zonweringsproduct professioneel gedemonteerd en gerepareerd door een van onze gespecialiseerde medewerkers in onze volledig uitgeruste werkplaats. Na reparatie wordt het product weer zorgvuldig gemonteerd.

Zakelijk portfolio binnenzonwering

Binnen.Zakelijk
Poltie.Schijndel

Zakelijke referenties

vandeven
Waterschap
Wagenmakers
Tijssen
Nationalepolitie
Maaslandcollege
Kemkens
Jumbo
Heeschenyachts
Biezepol

 

markilux
luxaflex
Roma
Romazo
Somfi
Unilux
Velux
Corradi
Gardendreams
Harol
Heroal
Schlappi
Deponti
Suncircle
Dickson
Swela
sattler
Guillaume
Becker
Pallazzo
van der Ham

Van Hintum Zonwering Oss