• Zakelijkslide2
    Besturing en aandrijving

    Gebruiksgemak en effectiviteit staan centraal.

Besturing zakelijk

Besturing vult uw nieuwe zonwering perfect aan. Het gemak en de gebruiksvriendelijkheid die de juiste besturing met zich meebrengt kan de kwaliteit en de tevredenheid over de zondwering drastisch verbeteren. Van Hintum Zonwering B.V. plaatst, onderhoudt en repareert dagelijks buitenzonwering voor zakelijke partners. 

Onderhoud
Binnen het domein onderhoud heeft Van Hintum Zonwering B.V. dagelijks te maken met verschillende vormen van onderhoud. Het stofvrij maken van zonwering, het smeren van bewegende onderdelen en het vervangen van kleine onderdelen zijn werkzaamheden die op locatie uitgevoerd worden, zonder uw medewerkers te storen.

Reparaties
Bij grotere reparaties wordt uw zonweringsproduct professioneel gedemonteerd en gerepareerd door een van onze gespecialiseerde medewerkers in onze volledig uitgeruste werkplaats. Na reparatie wordt het product weer zorgvuldig gemonteerd.

Zekerheid
Ons bedrijf is aangesloten bij de branchevereniging Romazo, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en zekerheid. Daarbij is ons personeel vooraf zorgvuldig gescreend en in het bezit van een VOG verklaring. Integriteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

De grootste merken waar wij mee werken 

 

Zakelijk portfolio besturingen

IMG 0568
IMG 0569
IMG 0574
IMG 4632
IMG 4633
IMG 4634

Zakelijke referenties

vandeven
Waterschap
Wagenmakers
Tijssen
Nationalepolitie
Maaslandcollege
Kemkens
Jumbo
Heeschenyachts
Biezepol

Van Hintum Zonwering Oss