Zonwering en buitenleven voor particulieren

Van Hintum Zonwering B.V. heeft de oplossing die u zoekt

Bij Van Hintum Zonwering B.V. in Oss bieden wij u een uitgebreid assortiment aan producten voor zonwering en buitenleven. Zo kunt u bij ons verticale zonwering, zoals Rolluiken, Screens, Jaloezie├źn en Binnenzonwering, in allerlei manieren laten monteren. Wilt u ze inbouwen? Dan overleggen wij de mogelijkheden met uw architect.

Advies op maat

Bent u opzoek naar een product als toevoeging aan uw achtertuin? Wellicht is een overkapping of een Pergola van ons exclusieve merk Markilux meer voor u. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom bent u altijd welkom in onze showroom, waar wij u het beste kunnen adviseren over alle mogelijkheden. Laat uzelf in uw zoektocht zo goed mogelijk informeren, zodat u het product wat uw wensen realiseert kiest.

lockdown

Uw zonweringspecialist, voor het ultieme buitenleven!

VANAF EIGEN WERKPLAATS/MAGAZIJN GELEVERD

VERANDADAK ZWAAR MODEL

VERANDADAK ZWAAR MODEL

VERANDADAK LICHT MODEL

VERANDADAK LICHT MODEL

GLAZEN SCHUIFWANDEN

GLAZEN SCHUIFWANDEN

 • VERANDADAK ZWAAR MODEL
 • VERANDADAK LICHT MODEL
 • GLAZEN SCHUIFWANDEN
 • VERANDADAK ZWAAR MODEL

  VERANDADAK LICHT MODEL! Tot 6,00 meter breed en 3,50 meter diepte leverbaar, geleverd vanaf eigen werkplaats/magazijn.
 • VERANDADAK LICHT MODEL

 • GLAZEN SCHUIFWANDEN

 • VERANDADAK ZWAAR MODEL
 • VERANDADAK LICHT MODEL
 • GLAZEN SCHUIFWANDEN

NIEUWSTE PRODUCTEN

Markilux 970
Overkapping met schuifdak
Houten Overkapping
Harol Nomo

 

RECENTE PROJECTEN 

Van Tilburg Nistelrode

Van Tilburg Nistelrode

Windvaste Screen Boxmeer

Windvaste Screen Boxmeer

Schuifwand met zonwering Herpen

Schuifwand met zonwering Herpen

Knikarmscherm Renovatie

Knikarmscherm Renovatie

Onafhankelijk van de jaargetijden heerlijk genieten van het maximale buitenlevengevoel. Daarvoor bent u bij van Hintum Zonwering B.V. aan het juiste adres. Met meer dan 35 jaar ervaring in de verkoop en montage van kwaliteits zonwering bent u bij ons aan het juiste adres voor alle bekende topmerken. Vanuit ons filiaal en showroom aan de saksenweg 50 te Oss bedienen wij met een professioneel team adviseurs zowel de particuliere als de zakelijke klanten met een passend advies.

Overweegt u de aanschaf ? Breng dan gerust eens een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u hier graag onder het genot van een kop koffie met een passend advies voor uw specifieke situatie. U vindt er o.a. terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en verandadaken, verandazonwering, schuttingdelen, ritsscreens, schuifpuien, isolatie en gelaagd glas en nog een groot aantal andere producten en toebehoren om het buitengevoel in en rond uw huis compleet te maken zoals onze splinternieuwe horizonline

VOOR UW GARANTIE
Ons eigen montageteam zorgt er bovendien voor dat de kwaliteitsproducten uit ons leveringsprogramma worden gemonteerd volgens de hoge normen die wij hier aan stellen. Als binnen- en buitenzonwering professional zijn wij aangesloten bij de vereniging Romazo. Het kenmerk van hoge kwaliteit, exclusief assortiment, professioneel advies, deskundige montage en heldere garantie. Met het door ons voerende ster-kwaliteitscertificaat van Romazo bent u verzekerd van hoge service, kwaliteit en garantie bij al onze producten en diensten.

Romazogarant
 

 

 

 

Van Hintum Zonwering Oss