• Zakelijkslide
  Van Hintum Zonwering B.V.

  Uw partner in binnen- en buitenzonwering.

 • Frontje0
  Romazo sterdealer

  Uw garantie voor topkwaliteit, deskundig advies en montage
  .

 • Frontje1
  Kom sfeer proeven in onze showroom

  Wij heten u van harte welkom
  .

Uw zonweringspecialist, voor het ultieme buitenleven!

RECENTE PROJECTEN 

Van Tilburg Nistelrode

Van Tilburg Nistelrode

Windvaste Screen Boxmeer

Windvaste Screen Boxmeer

Schuine rolluiken Berghem

Schuine rolluiken Berghem

Schuifwand met zonwering Herpen

Schuifwand met zonwering Herpen

Onafhankelijk van de jaargetijden heerlijk genieten van het maximale buitenlevengevoel. Daarvoor bent u bij van Hintum Zonwering B.V. aan het juiste adres. Met meer dan 35 jaar ervaring in de verkoop en montage van kwaliteits zonwering bent u bij ons aan het juiste adres voor alle bekende topmerken. Vanuit ons filiaal en showroom aan de saksenweg 50 te Oss bedienen wij met een professioneel team adviseurs zowel de particuliere als de zakelijke klanten met een passend advies.

Overweegt u de aanschaf ? Breng dan gerust eens een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u hier graag onder het genot van een kop koffie met een passend advies voor uw specifieke situatie. U vindt er o.a. terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en verandadaken, verandazonwering, schuttingdelen, ritsscreens, schuifpuien, isolatie en gelaagd glas en nog een groot aantal andere producten en toebehoren om het buitengevoel in en rond uw huis compleet te maken.

VOOR UW GARANTIE
Ons eigen montageteam zorgt er bovendien voor dat de kwaliteitsproducten uit ons leveringsprogramma worden gemonteerd volgens de hoge normen die wij hier aan stellen. Als binnen- en buitenzonwering professional zijn wij aangesloten bij de vereniging Romazo. Het kenmerk van hoge kwaliteit, exclusief assortiment, professioneel advies, deskundige montage en heldere garantie. Met het door ons voerende ster-kwaliteitscertificaat van Romazo bent u verzekerd van hoge service, kwaliteit en garantie bij al onze producten en diensten.

Romazogarant
 

 

 

 

Van Hintum Zonwering Oss